Nasjonalmuseet for elektronikaNasjonalmuseet for elektronika

Nasjonalmuseet for elektronika eksisterer kun i denne perioden. Viktige gjenstander som har vært i bruk av norske utøvere av elektronisk musikk vil bli stilt ut. Ideen med museet er å rette fokus på norsk elektronisk musikk, og samtidig være en kommentar til forsøk på å plassere høyst levende musikkformer på museum. Museet har også et rikholdig Konsert og Dj-program:

5. oktober: 20.00 Åpning!
Kai Kobi + Dj X-roy

6. oktober 20.00:
DJ Rawbinary & DJ Dr. Testicles

7. oktober 20.00: Konsert:
Benjamin Finger

8. oktober 17.00: Metronomicon Audios fredagspils:
Center of the Universe+ Dj Easy + Dj Sannergata

9. oktober. 21.00:
Klubb Klikk! Dj Tjuren Ferdinand Dj Toshybot

Søndag 10. oktober 20.00
Konsert: Cuckoo + Dj Bøe & Lacey

Nasjonalmuseet for elektronika eksisterer kun i denne perioden. Viktige gjenstander som har vært i bruk av norske utøvere av elektronisk musikk vil bli stilt ut. Ideen med museet er å rette fokus på norsk elektronisk musikk, og samtidig være en kommentar til forsøk på å plassere høyst levende musikkformer på museum. Museet har også et rikholdig Konsert og Dj-program:

5. oktober: 20.00 Åpning!
Kai Kobi + Dj X-roy

6. oktober 20.00:
DJ Rawbinary & DJ Dr. Testicles

7. oktober 20.00: Konsert:
Benjamin Finger

8. oktober 17.00: Metronomicon Audios fredagspils:
Center of the Universe+ Dj Easy + Dj Sannergata

9. oktober. 21.00:
Klubb Klikk! Dj Tjuren Ferdinand Dj Toshybot