Metronomicon Audio Fredagspils: Magnus Moriarty TM og DJ Who is Hans Ice? Metronomicon Audio Fredagspils: Magnus Moriarty TM og DJ Who is Hans Ice?

Metronomicon Audio ønsker å slå et slag for fredagspilsen. Hver første fredag i måneden møtes vi på Sound of Mu i Oslo, med fordelaktige betingelser på det som kan flyte og underholdningsinnslag. Inngang er gratis, men vi avholder kollekt for å dekke reisekostnaden til artistene. Bidra med mynt eller seddel!

Vi begynner klokken 17 og som vanlig på fredagspils er det best å komme seg hjem igjen i åttetida. Hvis ikke er det selvsagt anledning til å tilbringe hele kvelden for DJs, dancing og hva nå Sound of Mu folkene måtte komme opp med av gode tilbud. Dessuten har Dj Sissyfus og Dj Anja Garbørek klubb i kjelleren på Mir denne senere på kvelden så det går an å gå dit og.

Første fredagspils noen sinne er 3. september og vi er så heldige å ha med oss kritikerroste Magnus Moriarty TM, med eller uten band, og DJ Who is Hans Ice? I en sms-kommentar skriver Magnus Moriarty: “ja til lavterskelfredagspils!”.

Velkomne med æra!

Metronomicon Audio ønsker å slå et slag for fredagspilsen. Hver første fredag i måneden møtes vi på Sound of Mu i Oslo, med fordelaktige betingelser på det som kan flyte og underholdningsinnslag. Inngang er gratis, men vi avholder kollekt for å dekke reisekostnaden til artistene. Bidra med mynt eller seddel!

Vi begynner klokken 17 og som vanlig på fredagspils er det best å komme seg hjem igjen i åttetida. Hvis ikke er det selvsagt anledning til å tilbringe hele kvelden for DJs, dancing og hva nå Sound of Mu folkene måtte komme opp med av gode tilbud. Dessuten har Dj Sissyfus og Dj Anja Garbørek klubb i kjelleren på Mir denne senere på kvelden så det går an å gå dit og.

Første fredagspils noen sinne er 3. september og vi er så heldige å ha med oss kritikerroste Magnus Moriarty TM, med eller uten band, og DJ Who is Hans Ice? I en sms-kommentar skriver Magnus Moriarty: “ja til lavterskelfredagspils!”.

Velkomne med æra!