Metronomicons X-mas ball 2015! Captain Credible, S.L.Y.C, Kamphus, Hellerdal og Homlong + KNA Julespinn Metronomicons juleball 2015! Captain Credible, S.L.Y.C, Kamphus, Hellerdal og Homlong + KNA Julespinn

Friday 18.des at Mir, Toftesgate 69

Starts at 21.00

Live:
Captain Credible
S.L.Y.C
Kamphus, Hellerdal og Homlong
DJ KNA Julespinn

Metro_ball 2015

Fredag 18.des på Mir, Toftesgate 69

Etter ti år med juleplater er vi blitt teenagers og tar steget inn i juleballets magiske virkelighet. Ta på deg ditt mest utspjåka antrekk, bland deg en grusom cocktail, inviter en kavaler og pådra deg nikotinsjokk på røykehjørnet. Det er plass til opptil flere limousiner i bakgården. Beste antrekk vil bli premiert!

Metro_ball 2015

Konsertstart kl.21.00

Live:
Captain Credible
S.L.Y.C
Kamphus, Hellerdal og Homlong
DJ KNA Julespinn