New Single! Dagens ungdom – Naken grisNy Singel! Dagens ungdom – Naken gris

NakenGris1500X1500PX

 

Kan strømmes/lastes ned her:
Metronomicon Audio Bandcamp
Wimp
Spotify
iTunes

Dagens ungdom debuterte i fjor med albumet Dagens ungdom. Platen mottok strålende anmeldelser i Dagens Næringsliv, Dagsavisen, VG, Klassekampen, Spirit og NRK p1. Flere av låtene ble spilt og gikk i rotasjon i NRK radio.

1. juni slippes den nye singelen, Naken gris, digitalt. Singelen er en forsmak på neste plate som er under arbeid.

Naken gris er spilt inn i Torggata Radio med produsent Audun Borrmann. Med seg på låta har de gjestemusiker Tony Williams fra Tobago på steel drum. Espen Friberg og Bendik Kaltenborn står for grafisk utforming.

Slippet feires med konsert på Last train 4/6.

NakenGris1500X1500PX

 

Kan strømmes/lastes ned her:
Metronomicon Audio Bandcamp
Wimp
Spotify
iTunes

Dagens ungdom debuterte i fjor med albumet Dagens ungdom. Platen mottok strålende anmeldelser i Dagens Næringsliv, Dagsavisen, VG, Klassekampen, Spirit og NRK p1. Flere av låtene ble spilt og gikk i rotasjon i NRK radio.

1. juni slippes den nye singelen, Naken gris, digitalt. Singelen er en forsmak på neste plate som er under arbeid.

Naken gris er spilt inn i Torggata Radio med produsent Audun Borrmann. Med seg på låta har de gjestemusiker Tony Williams fra Tobago på steel drum. Espen Friberg og Bendik Kaltenborn står for grafisk utforming.

Slippet feires med konsert på Last train 4/6.