New single from Magnus Moriarty™- Earscapism Ny singel fra Magnus Moriarty™- Earscapism

Read more about the album below.

MAGNUS MORIARTY™ RELEASES NEW ALBUM DURING SOLAR ECLIPSE!

It is not the moon that passes between the Sun and the Earth, it is Magnus Moriarty™s new LP!

LP + MP can be preordered here

Magnus Moriarty™s sixth album is a journey through the different stages and relationships of life, spanning from childhood to parenthood, looking back as well as forward. It seems like the filters of conventionality have disappeared, leaving a whole new world of possibilities and ways of making music, using both old and new technology to sharpen the sense of timelessness. The cover art is made by his father when he was a kid, so illustrating the time-lapse between grandparents, parents and kids over generations. And nothing could be more appropriate for Magnus Moriarty™ than to release his sixth album on the day of the solar eclipse, 20th march 2015. ‘In Search of the Archetype’ is out digitally and on vinyl on this date via Metronomiconaudio and Musikkoperatørene. A limited edition of 30 LPs will be sold with solar eclipse glasses.

Releaseparty at Internasjonalen, Oslo 19th March.

Les mer om albumet under. LP + MP3 kan forhåndsbestilles her

MAGNUS MORIARTY™ SLIPPER PLATE UNDER SOLFORMØRKELSEN!

Det er ikke månen som passerer mellom jorda og sola – det er Magnus Moriarty™s nye vinyl!

I anledning solformørkelsen den 20. Mars 2015 slippes Magnus Moriarty™s sjette album ‘In Search of the Archetype’, en retrofuturistisk reise gjennom livets forskjellige faser. Kombinasjonen av ny og gammel teknologi forsterker følelsen av tidløshet. Tematisk kretser plata i større grad rundt mellommenneskelige relasjoner enn himmelobjektenes konstellasjoner, noe som kan tyde på at den musikalske gartner i det minste har fått ett bein ned på jorda. Dioramaene på coveret er laget i1954 av Magnus sin da 12 år gamle far, noe som illustrerer interaksjonen mellom generasjoner uavhengig av tid og livsfaser. ‘In Search of the Archetype’ slippes digitalt og på vinyl den 20. Mars 2015 via Metronomiconaudio og Musikkoperatørene. De første 30 eksemplarene kommer med solformørkelsesbriller.

Slippfest på Internasjonalen 19. Mars 2015.