Relaseparty! Now we’ve got members – Déjà vu all over again + Now (UK) + Dj Audinho da Vitrola

Now we’ve got members: Déjà vu all over again from Sissyfus on Vimeo.

Now we’ve got Members har kultstatus i den norske musikalske undergrunnen. Som et av de første bandene fra plateselskapet og kollektivet Metronomicon Audio, er bandet kanskje først og fremst kjent for en nærmest utømmelig liste med sideprosjekter som springer ut fra bandet og som i de fleste tilfeller har blitt mer kjent enn det.

Now we’ve got Members blanding av rock, orientalsk musikk, balkan, improvisasjoner og sober disco var noe utenom det vanlige da bandet startet. Det er mulig tiden har innhentet Now we’ve got members, mange av disse lydene er mer gangbar mynt idag enn da bandet startet.

Now (UK)

NOW was founded in 1998 with the aim to bring together adventurous multi-instrumentalists who are as much in love with analogue synthesizers and electronics as they are with guitars, percussion and traditional instruments to play experimental pop.

NOW could be described as catchy, contemporary, exotic, messy, harmonious and disharmonious 21st century pop.

Dj Audinho da Vitrola er en altetende etno-DJ som i sakens anledning vil tyne sine Balkan-arkiver for alt de er verdt, men samtidig vil servere et bredt smörgåsbord av ny og gammel dansegulvsertifisert musikk fra de fleste hjørner av Afrika, Amerika, Asia og Europa.