Metronomicon Audio-fest på biblioteket!

Now we’ve got Members + Meta Forever + Hans Ice (konsert + Dj-set) lørdag 2. mars kl. 21:00 på Deichmanske Bibliotek – Grünerløkka   Metro_Deichmanske_flyer Metronomicon Audio inviterer til fest, konserter, og dans på Biblioteket! Først konsert kl. 22.00! Velkommen! Now we’ve got members har siden egen spesielle mikstur. Bandet har aldri helt funnet sin plass I musikkscenen i Oslo, så derfor laget de sin egen scene og har vært og er et fundament for etiketten og musikk-kollektivet Metronomicon Audio. Bandets sjette plate «Teleologies» er deres mest utadvendte så langt, den har et luftig lydbilde og fengende melodier. Noen av låtene er influert av gresk og tyrkisk musikk, en av dem har en indonesisk bris og det lurer til og med litt dub og funk under overflaten. Musikken er et flygende lappeteppe av referanser som har det til felles at det er mulig å danse til dem. Deres sjette album ”Teleologies” ble utgitt i juni i år i form av en LP med et tørket blad inni Meta Forever Meta Forever ga i 2006 ut kultplata Astroid Antics, og spilte et meget begrenset antall konserter. I 2012 kom Emerald Mind Games Part 1 og 2, åtte låter på to 7-tommere. Trilogien ender med ‘Emerald Mind Games Part 3’ i 2013, så hold øyne og ører åpne. Musikken betegnes som psykedelisk pop av fineste merke, og det 7-mann sterke bandet koser seg nå med å spille konserter. Hans Ice