PILEMIL på Søndagsbarn, Akers Mek på KHIO, Søndag 27.11PILEMIL på Søndagsbarn, Akers Mek på KHIO, Søndag 27.11

(Boken er laget av Ane Thon Knutsen)

Pilemil gjester Søndagsbarn (Akers Mek på KHIO). Det blir diggers i øra og diggers i magen – Leo lager veggismiddag, vi serverer kake, kaffe, øl, portvin og masse magisk epledrikk og smågodtpåsar for Søndagsbarn i alle aldre. Gratisk kosenrt og latterlige lave priser på alt! (Jentene er søte – men de er ikke billige slik som alt annet vi har!)

Konserten starter like etter sju og like før åtte.

Sees i Oslos koseligste stue med byens hyggeligste folk!

(Boken er laget av Ane Thon Knutsen)

Pilemil gjester Søndagsbarn (Akers Mek på KHIO). Det blir diggers i øra og diggers i magen – Leo lager veggismiddag, vi serverer kake, kaffe, øl, portvin og masse magisk epledrikk og smågodtpåsar for Søndagsbarn i alle aldre. Gratisk kosenrt og latterlige lave priser på alt! (Jentene er søte – men de er ikke billige slik som alt annet vi har!)

Konserten starter like etter sju og like før åtte.

Sees i Oslos koseligste stue med byens hyggeligste folk!