Metronomicon Audio Fredagspils: Siv Sperati, Science & Spheres og KLUNKEN!!

fredag 3. juni kl. 17:00 på Sound of Mu

Siv Sperati, Science & Spheres spiller minimalistisk kammerpop inspirert av vitenskapshistorien og det underbevisste.

Klunken DJs snurrer skiver.

Metronomicon Audio Fredagspils utforsker utelivets sødme mellom 17-20 hver første fredag i måneden på Sound of Mu. Meau fredagspils skal være et fast innslag, det er ALLTID fredagspils hver første fredag i måneden!!! selv om det hadde vært julaften (men det går jo ikke). Dessuten varer evenementet bare mellom 17-20, det kan se ut som det varer lengre noen ganger siden en del folk tilbringer resten av kvelden på Sound of Mu, men fredagspilsen er en avgrenset affære. Det er viktig å forstå!!!!!!!

En tillegsbonus om sommeren er at bakgården på sound of mu er åpen.

Og det er gratis inngang og rimelige priser i baris.

Metronomicon Audio Fredagspils: Siv Sperati, Science & Spheres og KLUNKEN!!

fredag 3. juni kl. 17:00 på Sound of Mu

Siv Sperati, Science & Spheres spiller minimalistisk kammerpop inspirert av vitenskapshistorien og det underbevisste.

Klunken DJs snurrer skiver.

Metronomicon Audio Fredagspils utforsker utelivets sødme mellom 17-20 hver første fredag i måneden på Sound of Mu. Meau fredagspils skal være et fast innslag, det er ALLTID fredagspils hver første fredag i måneden!!! selv om det hadde vært julaften (men det går jo ikke). Dessuten varer evenementet bare mellom 17-20, det kan se ut som det varer lengre noen ganger siden en del folk tilbringer resten av kvelden på Sound of Mu, men fredagspilsen er en avgrenset affære. Det er viktig å forstå!!!!!!!

En tillegsbonus om sommeren er at bakgården på sound of mu er åpen.

Og det er gratis inngang og rimelige priser i baris.